måndag, augusti 30, 2010

Soundbar


Hej hej.

Vaknade ju idag förkyld och med utan högtalarsystem. Vad gör man då? Jo man vilar och skaffar sig ett nytt. Det är en Samsung HT-WS1 soundbar. Duger gott åt mig, blev lite pillande med olika kabelanslutningar hit och dit innan jag fick fart på det skapligt, jag har konstigt nog ingen optiskt ut-/ingång på varken min TV eller dator. Får köra med det analoga uttaget så länge, den digitala optiska fungerar till mitt PS3 i alla fall. Någon som vet om det finns någon form av adapter så att jag kan använda det optiska uttaget på Soundbaren och sedan koppla ihop det med datorns 3,5 mm hörlursuttag, eller liknande lösning? 

Halsen är oförändrad, likaså hostan och övriga förkylningssymptom.. Tråkigt nog!

Nu blir det film och sen sova, dubbla jobbpass imorgon!

2 kommentarer:

John sa...

Det finns väl kablar till allt nuförtiden. Testa att köpa Iron Maidens senaste platta så skall du se att allt löser sig ;).

Krya på dig!

Unknown sa...

Haha ja!

Tack!