tisdag, augusti 24, 2010

Ny erfarenhet

Hej hej.

Idag har jag varit på högskolecykelträning, som vanligt på tisdagarna. Vi var ett tio man stort gäng som begav oss ut i hällregnet, egentligen så ångrade jag mig att jag gav mig ut redan när jag rullade upp till Lugnet. Men när jag väl kommit igång så var det inga problem. Dagens träning var inte de vanliga 6-8-minutersintervallerna, utan idag delade vi upp oss i två femmanna-lag, lagmedlemmarna skulle sedan försöka köra åt varandra för att komma först till en förutbestämd punkt. Vi körde fyra stycken sådana idag, på uppskattningsvis 5-10 min vardera. Det andra laget vann de tre första "racen", men i det fjärde och sista lyckades faktiskt jag vinna efter en attack/långspurt! Dagens rutt var runt Runn, och vi mötte ett gäng TCT-deltagare strax innan Torsång.

Passdata:

70 kilometer
2,21,59 timmar
137 medelpuls
195 maxpuls
625 höjdmeter

Bilder och Pulskurva:


Marcus Johansson punkterar mitt i sista racet, strax innan Olsbacka.


Lars Bleckur, Jens Westergren och Johan Carls kollar fascinerat på när Marcus byter slang.


Jag, nöjd, stum och fin.


Dagens puls- och höjdkurva. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

När är din kommande tävling inplanerad ? Följer dig med stort intresse :)LW

Unknown sa...

Hej. Kul att höra. Vet faktiskt inte ännu när nästa tävling kommer äga rum! :)