måndag, juli 26, 2010

Stakning i 2,05Tjoho.

Idag blev det änteligen ett träningspass igen. Den beryktade Aspebodavändan (Falun - Gamla Berget - Vallmora - Aspeboda - Olsbacka - Hinsnoret - Källviken - City Gross - Krondiket - Falun) avverkades. Jag hade en helt okej dag och drog mestadels i ett för mig högt tempo med enbart stakning, bakom mig hade jag storåkare som Kalle,G och Rikard,T. De behövde dock inte slita lika som mig, dels är de kingar, men sen så stakade de inte enbart utan använde sig även utav benen.Kul att det kändes skapligt idag trots tre dagars vila. 

Dagens smartaste var nog jag som körde utan handskar, gissa om jag har blåsor i händerna nu. När vi passerade Hinsnoret så gick den smala remmen mellan tummen och resterande del av handen av, men jag bara borrade på ändå. 

Passdata:

2,04,19 timmar
143 medelpuls
173 maxpuls
295 höjdmeter
1535 kilokalorier

3 kommentarer:

Jimpa sa...

Härligt Adde utan handskar idag alltså. Nu känner du dig väl manlig med feta skavsår i händerna. Det kanske kan bli karl av dig med då. :-) Fin tröja hade du med ser jag, en sån som vi snabbingar har.

John sa...

Klart det inte var jobbigt för dem som låg bakom. De sögs ju med utav fartvinden :)

Unknown sa...

Ja men eller hur Jimpa! Vi är ju helsnabbingar :)

Hehe, ja exakt John!