tisdag, juli 20, 2010

Högskolecykelträning
Hej hej.

Återigen dunkade jag till med ett intervallpass, vilket också givetvis resulterade i en grym stumhet och mjölksyra. Idag blev det tillsammans med ett tio personer stort gäng runt sjön Runn. Vi körde fyra stycken sexminutersintervaller, med två minuter vila, där hade vi kommit fram till Torsång. Efter Torsång körde vi "hare", vilket betyder att man släpper iväg en från gruppen ett visst avstånd, sedan ska resterande cyklister komma ikapp den bortflyende cyklisten så snabbt som möjligt.

Idag var nog ett av mina bättre cykelpass. Jag hängde med snabbingarna ganska bra konstigt nog. Även om jag bitvis var riktigt grisstum i benen. Jäklar vad kul det är med landsvägscykling alltså..!

Passdata:

66,5 kilometer
2,19,52 timmar
135 medelpuls
194 maxpuls
880 höjdmeter
1614 kilokalorier

4 kommentarer:

Peja sa...

Starkt av dig som skidåkare att dra upp pulsen i 194 på cykel. Jag som skidmotionär och cykelnybörjare får en jävla syra i låren när jag närmar mig 85% av max på cykel. Men det kanske kommer med mer cykelträning?

Unknown sa...

Tack. Ja, jag märker att det blir bättre och bättre med mer träning helt klart!

Matilda sa...

Även om intervaller svider ger dem så galet mycket! Kärlek till intervaller!

Unknown sa...

Haha, ja exakt!