onsdag, juli 28, 2010

Gym och LVG


Min Stevens blev lite coolare med LVG-pedaler.


Gymbiff wannabe, eller inte.. Snygg "frippa" i alla fall.


Godkväll kära läsare.

Jag hade planerat att jag skulle köra ett styrkepass gym idag, så blev det också. Men samtidigt ville jag testa mina nya skor och pedaler. Så jag cyklade i cirka en halvtimme med en tränings-T-shirt i bakfickan på cykeltröjan. Därefter gick jag in och körde ett liknande pass som jag kört de senaste veckorna, ett pass mest för att underhålla mina helförslappade gubbmuskler. Två set, det första lättare och med fler repetitioner och det andra med tyngre vikter och färre repetitioner. Golden-4, "Bråsterk" och skivstång hann jag med under den dryga timmen jag befann mig i friidrottshallen.

Efter styrketräningen så cyklade jag ytterligare en halvtimme, bland annat uppför Stefan Määttäs favoritbacke; Sjulsarvsbacken. Men tro nu inte att jag hade i närheten av hans klipp i mina surben. Han hade kunnat setat med ena foten i flaskstället och ändå förnedrat mig.

Kroppen kändes faktiskt helt okej idag också. Den nya utrustningen var grym måste jag säga, jag kände faktiskt skillnad. Skorna är lättare och styvare, och pedalerna sitter mycket bättre!

Passdata:

28,5 kilometer cykling
58,01 minuter
1 timme styrketräning gym

2 kommentarer:

John sa...

Det är ju pedalerna som gör cykeln. Själv har jag en orange Crescent 77-års modell med Crankbrothers 5050XX pedaler... Nä, jag bara skojar. Men visst skulle det vara mäktigt! Ungefär som en Volvo 240 med kromade 18" fälgar :).

Unknown sa...

Haha, ja men eller hur :)