onsdag, juli 21, 2010

Gym och löpning.Ja, jag är tjock. Nu behöver ni inte påpeka det.


Hej hej.

Idag blev det ett lugnare pass rent konditionsmässigt, men desto tuffare för musklerna. Jag började med att springa upp till Lugnet och friidrottshallen, däruppe körde jag först några uppvärmningsövningar. sen blev det ytterligare en variant på de senaste veckornas styrkepass. Idag blev det två set på både Golden-4-övningarna och skivstången. Det första setet med lite lättare vikter och 8-12 repetitioner, det andra setet med något tyngre vikter och 5-6 repetitioner. Efter styrkan sprang jag en sväng runt Lugnet innan jag lunkade hem.

Uppvärmningen och nedjoggen, löpningen alltså, kändes inte bra idag, jag var riktigt seg i benen. Styrkan kändes inte heller jättebra, men jag var inte svagare än tidigare styrkepass i alla fall. Jag måste säga att jag börjar bli bra trött av jobbandet, då jag samtidigt försöker hålla en skaplig träningsintensitet, åtminstone i veckorna..

Passdata:

1 timme gymstyrka
40 min löpning


Tog en snålskjuts med trucken idag, drygt att gå nämligen.

2 kommentarer:

Öijer sa...

Har du lagt på dig lite?

Unknown sa...

Japp, vägde in på 87,6 imorse, nyskiten och naken! Det tar sig.