tisdag, juli 27, 2010

Cykelintervaller


David Mayer


Peter "Stekarn" Vingstedt


Jag.

Hej.

Idag har mina ben fått smaka (lite) syra igen. Vi körde tre stycken sexminutersintervaller lagtempo och därefter tio körningar med "hare" (ni vet, när man släpper iväg en person och sedan ska hela gruppen jaga ikapp). Jag kunde vara med och hjälpa till i förningarna bra och konstigt nog känns cyklingen bättre och bättre. Trots att jag knappt tränat på slutet. Men jag tycker det är ruskigt skoj med "Fräser"/LVG/smalhjuling!

Dagens rutt var: Lugnet - Ut på Enviksvägen - Toftbyn - Svärdsjö - Boda - Bengtsheden - Risänget - Sundborn - Östborn - Hosjö - Strandvägen - Hem.

Passdata:

65,5 kilometer
2,15,22 timmar
145 medelpuls
194 maxpuls
1325 höjdmeter
1757 kilokalorier

2 kommentarer:

john sa...

Grymt träningspass! Synd om haren dock... Ingen som testat det beprövade tricket där man hänger något från en pinne som lämpligast är fäst på ryggen och sen skall ju den liksom löpa över huvudet och en bit fram. Kanske att någon läste Bamse under barndomsåren, där brukade man ha som ett spö med en morot fastsatt. Sen hängde man bara fram moroten framför åsnan som glatt travade på. Jag vet inte exakt vid vilken gräns rent IQ-mässigt som detta sätt skulle fungera på men det är ju värt ett försök :D

Unknown sa...

Haha, din galning. Jag får testa det och se om det funkar :)