torsdag, juli 29, 2010

30´+30´
Hållningsstyrka i kalsonger och stödstrumpor; trendigt värre!


Nöjding efter ett kort men hård löptur.

Godkväll vänner.

Efter att ha gett upp tankarna på Ingarvet-GP, (dels då ingen verkade komma dit och dels för spöregnet). Så tänkte jag ta en vilodag, sen kom jag på mig själv att jag tar alltför många vilodagar helt utan anledning. Jag bestämde mig då för att köra uthållighetsstyrka, jag började med hållningsstyrka (se bilderna ovan). Därefter körde jag situps, armhävningar, rygglyft, tåhävningar och två benövningar. Totalt 30 minuter effektiv tid. 

Då jag kört klar styrkan så var jag inte helt nöjd. Jag ville ju få lite konditionsträning också, samtidigt behövde Stella sin motion. Så jag bestämde mig för att springa ett kort men hårt pass. Sprang från mig i Britsarvet, upp på Jungfruberget, fram och tillbaka och upp och ner, till teletornet, lite mer "virr-varrande" och därefter hem. Jag låg på i skaplig fart hela tiden och det kändes rätt skapligt passet igenom.

Passdata:

30 min uthållighetsstyrka

31,30,5 min löpning
160 medelpuls
177 maxpuls
145 höjdmeter
481 kilokalorier

5 kommentarer:

Unknown sa...

Du får jobba lite på utförandet av plankan om du ska köra den. Hjälper knappast i den position du har där.

Kul blogg förövrigt.

Unknown sa...

Nu vet jag väl ändå inte riktigt vad du pratar om. Men tack iaf!

Unknown sa...

Du utför övningen fel, du tappar bla huvudet, krummar ryggen.. Vilket gör att du har fel position på kroppen och inte gör övningen på rätt sätt.

Anonym sa...

Han gör övningen fel för att han är vek hehe !

Unknown sa...

Så måste det vara :)