fredag, juli 30, 2010

10 mil, 32,72 km/h avg = stumma ben.

Godkväll dö'skallar.

Jag tog mig till sist ut på ett cykelpass. När jag gav mig ut så var det uppehåll, vindstilla och tendens till solsken. Det var det inte passet igenom..

Jag åkte vändan: Britsarvet - Gamla Berget - Smedsbo - Valsan - Rexbo - Helgbo - Romma - Sågmyra - Grycksbo - Bergsgården - runt Varpan - "ett varv runt" Falun - Hem.

Första tjugo minutrarna åkte jag lugnt och på lillkakan. Därefter växlade jag upp lagom till Smedsbo, motvinden och regnet. Kändes rätt bra idag ändå, trots träningsvärk från de två senaste dagarnas styrkepass, och även då det bitvis blåste så jag höll på flyga av vägbanan. Det blev dock bättre efter några väl valda svordomar och någon tokspurt. Precis innan Sågmyra kom en bil ikapp mig bakom, han ville att jag skulle stanna, vilket jag gjorde. Ut kliver då den rikskände "skidmaterialarmannen"   Erkki Kähärä från Göteborg. Han hade tydligen mött mig och vänt. Jag stannade då och pratade några minuter, tills jag började frysa, då trampade jag vidare hemöver.

Passdata:

Cykeldatorn:

99,14 kilometer
2,58,04 timmar
32,72 medelhastighet
61,56 maxhastighet

Pulsklockan:

2,58,55 timmar
147 medelpuls
172 maxpuls
1885 höjdmeter
2386 kilokalorier

Bilder:


Jag hann inte mer än att komma in fören jag tryckte i mig en näve lösgodis. Fin hjälmfrilla.
Min solskenscykel tycker inte om att bli blöt/skitig.
Öijer är min största trafikkälla här på bloggen så är jag väl tvungen att lägga upp hans önskebild. 

Inga kommentarer: