torsdag, juni 10, 2010

Ingarvet-GP = tokkramp, högpuls och helstum!


Jone var dagens enda deltagare med MTB.


Rullning mot Ingarvet.


Dessa "stockar" ville jävlas med mig idag.. Kramp som aldrig förr. 


Just klara med Ingarvet-GP:s 20 varv.


Nöjda och glada. Eller?


Skapligt halvseg efter sista spurten.

Godkväll.

Oj oj oj, idag har mina ben fått smaka på kramp, mjölksyra, trötthet och andra roligheter. Det är ju torsdag idag, och vad är torsdag för dag? -Jo, Ingarvet-GP-dags.

Jag är ju lite lätt sliten i kroppen efter min plantperiod, men jag vill ju ändå smiska på litegrann, trots att jag inte är någon helcyklist, så är det ju en bra och rolig träningsform.

Lyckades idag bland annat genom en lång utbrytning, vinna en av spurterna. Dock så kom Martin Eriksson ikapp, jag la mig på hjul och sitt-"spurtade" precis ifrån honom. Fick också med mig en andraplats och två tredjeplatser i det 6-10 man starka fältet. Däremellan var jag totalt godnatt, lyckades inte ens ligga på hjul på vissa varv. Efter min storslagna seger så tokkrampade jag i båda vaderna när jag skulle ställa mig upp, det bara högg till och jag kunde inte göra annat än att stanna, stretcha och bälga i mig vatten. Därefter fick jag jaga i sex varv för att komma ikapp klungan. 

Dagens besvikelse var Herr Öijer som inte dök upp. Troligen var han rädd att få stryk av mig? Förra veckan ställde jag ju av honom på de två första, sen skar han upp däcket. Denna vecka dyker han inte ens upp. Var ska detta sluta Henrik?

Ni kan ju gissa vad jag gör nästa torsdag klockan 18.00?

Passdata:

49,9 kilometer
1,48,59 timmar
153 medelpuls
201 maxpuls
305 höjdmeter
1565 kilokalorier

(60 mmol/l / ben!)

2 kommentarer:

Öijer sa...

Nästa vecka kl 18 bajsar du på dig av nervositet när du ser mig dyka upp.

Unknown sa...

Det är nog bara förnamnet det. Funderar på att köra klockan 16.00 och gå solo i 20 varv, då kan du lycka till att ta mina poäng ;) Fick för övrigt 12 pinnar idag!