fredag, maj 14, 2010

Spöregn, spöregn hela da'n!

Hej hej.

Mötet i förmiddags kan förhoppningsvis komma att leda till en intressant överenskommelse. Efter mötet åkte jag till Dala Wärdshus för en god lunch. 

Väl hemma igen så var det dags att byta om inför dagens träning, stark-Jimmie Johnsson och jag hade bestämt att vi skulle springa ett distanspass på cirka två timmar. 13,00 så satte jag kurs mot Jimme, mötte upp honom och därefter sprang vi följande vända: upp på båda Jungfrubergets toppar, över mot Lugnetskogarna, mot Skuggarvet, Björnmyra, upp baksidan mot toppen av lugnets milbana (305,9) och därefter närmaste vägen hem via Jungfruberget. Jimmie var stark som vanligt, medan jag var lite segare och hade bra nog mycket högre puls än honom. Det var blött satan passet igenom, till en början försökte vi hoppa över vattenpölarna, men ju längre in i passet vi kom, desto större blev dem. Till slut så struntade vi i att undvika dem och bara sprang rätt igenom, vissa pölar hoppade jag jämfota rätt ner i. Att hoppa jämfota i en 3-4 decimeter djup vattenpöl är inget jag rekommenderar, det skvätter upp ganska mycket vatten över i princip hela kroppen. Men men, det var ju ganska kul i alla fall.

Passade på att ta några bilder också:


Tv/radio-tornet på Jungfruberget


Jimpa ska hela tiden dricka ut sitt fina vätskebälte.


Toppen av Jungfruberget, 50 meter till höger om bilden ligger TV/radio-tornet  


Gubbfet, juniorpuls och grisstum men med ett fint vätskebälte i alla fall.


Andra toppen och andra drickastoppet efter 1,35 timmar, på toppen av Lugnet, 305,9. Samma topp som fin-Öijer är på denna bild.


Blev tvungen att kasta ifrån mig barlasten sista biten, en genomblöt jacka och ett åtråvärt vätskebälte. Kanske just DU har turen att hitta dessa i Lugnetterrängen?!



Nu kör vi!

Passdata:

2,09,21 timmar
151 medelpuls
175 maxpuls
795 höjdmeter
1796 kilokalorier
     

6 kommentarer:

stefan carlsson sa...

sprang ni mellan drickapauserna också?/stef

Unknown sa...

ÖÖh, nej?! Trodde du det eller?!

Öijer sa...

Löpningen är bara transportsträcka mellan foto och drickapauserna.

Unknown sa...

Helt rätt!

Anonym sa...

Ni är bra snygga i alla fall :) Madonna

Unknown sa...

Haha det vet du.