torsdag, maj 20, 2010

Skate en timme.




Godkväll. 

Idag blev det en tuff dag på hygget, 08,00-17,30 så dunkade jag och Rikard ner plantor. Visst, vi hade en halvtimmes lunch, annars var det i princip full matning hela tiden. 

Skrev ju i morse att det troligen inte skulle bli någon träning idag, hade ju trots allt bara sovit tre timmar inatt, men fem koffeintabletter senare så var jag med i matchen igen och därför bestämde jag mig för ett kort skatepass.

Vi har haft kanonväder hela dagen, varmt men inte gassande sol (förutom sista timmen), men så fort vi satte oss i bilen för att åka hem så hörde jag att det började mullra. Hemma var det ganska mörkt, men fortfarande uppehåll och varmt. Så jag bytte om till kortärmat och kortbyxor, gick ut och upptäckte att det spöregnade, stod under tak i fem minuter för att vänta ut regnet. Givetvis blev det bara värre, så jag drog iväg ändå i mina sommarkläder. Fem minuter hann jag innan jag var genomblöt, det bästa var att jag bara log. 

Jag  skatade upp till Lugnet med lite extrasvängar, bland annat via knoppen, fortsatte förbi skidstadion där jag var nära att köra över hundratals tjejer som skulle gå/lunka/löpa 5 kilometer tjejruset, sick-sackade mig förbi och fortsatte min färd upp till Skuggarvet där jag sedan vände och åkte hem igen. Jag tyckte min fart var skaplig hela tiden och jag kunde ligga på treans växel uppför varenda backe på mina Pro-Ski S5:or utan att förta mig alltför mycket. 

Några bilder:


Wohoo, jag kan stå på ett ben!


I lurarna? Min peppmusik nummer ett: Hip-hop, helst svensk!


Att åka baklänges nerför backarna mot Skuggarvet är inget att rekommendera.


Passdata:

1,01,15 timmar
144 medelpuls
174 maxpuls
375 höjdmeter
783 kilokalorier

Inga kommentarer: