måndag, maj 24, 2010

Payson



Jag vill passa på att tipsa om Payson internetbetalningar. Det är ett företag som hjälper till att göra enkla och trygga betalningslösningar på internet. Företaget grundades 2004, just för att underlätta betalningar och köp mellan privatpersoner på nätet. De är Sveriges ledande aktörer inom internetbetalningar, över en miljon av  Sveriges befolkning använder sig utav deras tjänster. Paysons målgrupp är både privatpersoner och företag i hela Europa. Med Payson så kan man köpa och sälja varor via Internet, utan att vara orolig över bristande säkerhet. Deras lösning är uppbyggd av tre principer:

  • De ska tillhandahålla snabba samt säkra betalningar på interner.

  •  Man ska som både köpare och säljare slippa att lämna ut känslig information såsom kontonummer, etcetera.

  • Med tjänsten Paysongaranti så garanteras säkra köp, genom att köpesumman reserveras tills dess att både köpare och säljare är nöjda. 

Personligen anser jag att Payson är ett seriöst företag, de ger ett gott intryck och med sina betallösningar och betalsystem är de det självklara valet vid internetbetalningar. Speciellt då man slipper utge känslig information och då man kan häva köpet om man inte är nöjd och på så vis få tillbaka sina pengar.

Så, behöver ni använda er av internetbetalningar, välj Payson och deras tjänster!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Adam! Följde länken och betalade för min nya GPS som jag köpte på Tradera från USA. Garmin Colorado 300.
Lycka till på hygget idag!
/borjeifalun

Öijer sa...

Kanon!

Unknown sa...

Härligt det Börje! :)