måndag, maj 03, 2010

Misärdag igår.

Hej hej.

Igår hade jag inget jätteflyt diekt. Eller vad sägs om dessa tre "halvbra" händelser:


1: Skulle göra ett ärende på stan igår eftermiddag, parkerade bilen, gick in i butiken, ut igen och skulle därefter starta den. Givetvis var den stendöd. Jag hade klipptid strax därefter, så jag gick till frisören och lämnade bilen. Tänkte att den skulle starta när jag var klar, har otroligt nog hänt flera gånger förut att den "lagat sig själv". Så var inte fallet igår, fick då ringa en kompis efter bärgning, så nu står härken fortfarande stendöd på min parkering.

2: Hos frisören så klippte jag enbart topparna och tunnade ur mitt "fågelbo" till hår. Jag skulle också bleka samt tona håret. Blekningen gick bra, men när vi sedan skulle skölja ur toningen så märkte vi att färgen blev helt fel. Blev tvungna att återigen bleka håret. Vi hann sen inte tona det igen då klockan blivit alldeles för sent, så jag fick gå hem med kycklinggult hår, (ska till frisören idag och försöka få håret vitare).

3: När jag satt med blekningen i håret så fick jag långtråkigt och började spela spel på mobilen. Helt plötsligt "kraschar" programvaran, så den blir oanvändbar. Turligt nog så gick det ganska lätt att återställa den med hjälp av datorn. 

Detta var gårdagens tre i-landsproblem.

Skriver om dagens händelser senare, nu ska jag till frisören, hörs!   

4 kommentarer:

Linda sa...

Varför ska du vara VIT i håret.. Du ser mkt fräschare ut i brunt.. Som du hade förr.. Lite kortare å Brunt hår.. De va ju skit snyggt!!!! :)

Unknown sa...

Jag vill helt enkelt. Tack, kanske blir brunt sen då :)

Jocke sa...

Tänk på Mallis Adde så blir det mycket ljusare och posetivare!

Unknown sa...

Japp, det är ingen fara! :)