tisdag, maj 25, 2010

Klassiska rullskidsintervaller.


När Rikard äter lunch så sover jag.

Godkväll.

Idag passade jag på att köra klassiska rullskidsintervaller, exakt samma rutt som här. Jag lyckades dock pressa tiderna med 21, 6 och 7 sekunder på de tre intervaller jag körde. Kände faktiskt att farten var högre än förra passet, jag kunde ta ut mig mer, orkade hålla i stakningen samt stakning med frånskjut längre upp i backarna och jag blev återhämtad ganska fort. Skönt att något känns bra för tillfället, trots att jag var riktigt trött innan passet så gick det rätt bra ändå, kanske är det som Salomonsson säger? Jag tror att han har ganska rätt i det han skriver angånde träning, trötthet, muskler och psyke. Vet att en stor del för mig personligen sitter i den mentala biten, känns det bra i livet och jag har harmoni så brukar det oftast gå bättre, förvisso är det nog lika för de flesta?!

Har det lite strulig på det sociala livet just nu, ekonomin är inte på topp heller just nu. Exempelvis så fattas det denna månad 4 - 5 000 till att betala räkningarna efter att "lönen" kommit in. Känns inte så hoppfullt då, även om jag vet att jag tjänar skapliga pengar nu när jag sätter plant. Det är också andra bitar som är jobbigt för tillfället, dock så vill jag inte ta upp det här, förhoppningsvis löser sig allt till det bästa!

Såhär såg träningspasset ut i siffror:

1,17,41 timmar
150 medelpuls
189 maxpuls
300 höjdmeter
1074 kilokalorier

Intervall 1: 8,52,5 min, 178 medelpuls, 189 maxpuls, 95 höjdmeter.

Intervall 2: 8,01,2 min, 180 medelpuls, 189 maxpuls, 75 höjdmeter.

Intervall 3: 2,57,7 min, 177 medelpuls, 185 maxpuls, 50 höjdmeter.    

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du vet att du alltid får höra av dig om du vill prata eller ha tips och råd!!!!
( du vet nog vilken jag är )

Olle Sjöström sa...

Kom igen Kingen! Slit på, pengarna kommer snart och livet går alltid i vågor! Dags att klättra uppåt å ha det härlig igen!

Unknown sa...

Tack så mycket, nej inte exakt :)

Tack Olle, jag vet du har så rätt! Bara att bita ihop!