torsdag, april 08, 2010

Slutet är nära, (kort) sammanfattning säsongen 2009/2010!

Godmorgon.

Ja, slutet på skidsäsongen för min del är nära nu. Närmare bestämt två och tre dagar bort. Då min säsongsepilog kommer att ske på Grönklittsjakten, (lördagens startlista hittar ni här). En säsong som jag faktiskt är nöjd med, en säsong som till stora delar innehöll långlopp och (för min del) fina framgångar.

Idag är planen att jag ska köra ett 10"-20"-intervallpass, där jag ska försöka få med skate, klassiskt och stakning. Hur det kommer gå får vi (och jag) veta senare idag. Det jag vet redan nu är att det kommer bli jobbigt, dels för att träningsformen är jobbig, men också för detta slitsamma skidföre som råder.

På jobbsidan så är det ledigt för dagen, ej heller andra inplanerade "uppgifter" eller ärenden. Jag skulle egentligen tagit tag i vissa saker, såsom sommarjobbsletande, skola framöver, mitt företag och den inte alltför oviktiga delen; försörjning. Jag måste ju faktiskt (konstigt nog?) ha in pengar för att klara av mitt förhållandevis billiga leverne. Förhoppningsvis så kommer det att lösa sig.

Det här med frågor och (vettiga) kommentarer är något jag uppskattar och gillar, frågan är ju vad ni tycker om det då det råder hyfsad stiltje på den biten. Besöksstatistiken tänker jag inte ens ta upp.

Nåväl, nu är det frukostdags. När lunch, övriga mattider, nästa blogginlägg och träningen blir återstår att se. 

Till sist:



Tack och hej så länge!

6 kommentarer:

Sara ~ Candis sa...

SV. Ja de är verkligen annorlunda :) synd att de sticker ut så mycket bara hehe.

Unknown sa...

haha, ja. Kanske inte riktigt min stil, men ändå :)

♥ Fotograf & Makeup Artist Linda-Pauline sa...

sv; tackar!

Unknown sa...

VSG!

victor sa...

Tjenare!
Började åka skidor nu efter jul, har hållit på med andra idrotter tidigare.
När jag började så åkte jag milen på 45min och igår tog jag samma spår på 31 min. Känner att jag vill utveckla mitt åkande. Följer du något träningschema eller hur gör du för att hålla uppe en varierad träning?

Unknown sa...

Hej.

Imponerande!

Som du märker så är det förhållandevis "lätt", att nå en skaplig nivå inom konditionsidrotter, så också skidor.

Jag följer för tillfället inte något träningsschema, utan jag försöker träna hårt och varierat.

Lycka till!