lördag, mars 27, 2010

Jag hatar lördagar + SM-Brons!

Ja, ni läste rätt. 

Det spelar liksom ingen roll hur jag gör, vad jag skriver, eller om jag skriver. Besöksstatistiken på bloggen under lördagar är låg, skrämmande låg. Redan på fredagen så börjar tappet, svackan, kalla det vad ni vill. Eller egentligen så börjar tappet redan på måndagen, dagen efter söndagen som är den bästa dagen. Så, likt en sinuskurva går min besöksstatistik, vecka ut och vecka in. Är det lika för er andra som har blogg eller hemsida? 

Tycker detta är konstigt. Jag personligen läser lika många bloggar alla dagar i veckan, visserligen har jag inget jobb (läs; liv). Men majoriteten av folket som jobbar gör ju det måndag till fredag. De flesta är alltså lediga på helgerna, ledig = mer tid till att läsa bloggar! Men tydligen håller inte min ekvation riktigt måttet i praktiken. 

Idag ska jag jobba i sportbytet, träna, och inte så mycket mer. 

Sådär, då var det ur världen. 

Till sist, stort grattis till Kalle Gräfnings, Fredrik Östberg och Mikael Östberg som bärgade hem bronset till Falun-Borlänge SK i gårdagens SM-Stafett! Riktigt skoj, framförallt då det på internet samt i lokaltidningarna enbart står om IFK Mora SK och i princip aldrig om Falun-Borlänge SK. Först lagsegern i Vasaloppet och nu bästa dalalag på SM-stafetten. Falun-Borlänge SK, dalarnas bästa skidklubb på herrseniorsidan? Inte omöjligt i alla fall.