fredag, februari 12, 2010

Fredag friday freitag osv


Godmorgon.

Fredag idag, tävling imorgon, vilket innebär att nerverna är på utsidan av kroppen. Skämt åsido, men visst är det ganska så pirrigt såhär dagen innan tävling. 

Vad händer idag då?:

Träning - planen är att köra en timme skate. Kalle kommer att börja träna en timme innan mig och köra sin sista timme tillsammans med mig. Skönt att träna med Kalle, vi ligger på samma våglängd vad gäller träning och tankar kring träning. Sen är han en bra "psykolog" (läs, mental tränare) åt mig och får mig alltid att tänka "bra tankar" inför tävling!

Jobb - Dagens jobb blir ett kort event i RaceRoom. Ett tiotal grabbar kommer till mig i RaceRoom vid 18.30 för att köra STCC-simulator i en och en halv timme. Skönt att få in några timmar, framförallt då jag imorgon blir tvungen att ta ledigt från Sportbytet med tanke på tävlingen

Annat - Valla skidor; pappa har förberett och fixat glidet på skidorna, fästet fixar jag själv. Vad jag lägger på? -Hemligt än så länge.. 

Förbereda material; inte så mycket att göra, mer än att packa väskan och blanda dricka. Vilken dricka som gäller? Finns bara ett (1) märke som kan göra riktig sportdryck, och "alla" vet vilken. Trots att "alla inte använder" den... 

Stavar och trugor; kommer att köra med "vanlig klassisk längd" = 150 cm-stavar och stora trugor.

Laddning: JA! Form och målsättning: delvis okänd, delvis hemlig..



Inga kommentarer: