måndag, januari 04, 2010

Sherlock Holmes the Movie

Filmen Sherlock Holmes som vi såg igår var bra. Även om den inte kan mäta sig med Avatar på långa vägar, så var den helt klart sevärd.

När jag stod vid "biomaten" och skulle hämta ut biobiljetterna till gårdagens föreställning, så dyker en riktig kändis upp bakom mig. Det visade sig vara ingen mindre än VM-Cyklisten och monstertränaren Fredrik Ericsson. Fredrik skulle också se samma film, vi pratade lite och sa att vi snart måste åka något skidpass framöver. Han ville staka mycket sa han, då Fredrik, liksom Öijer och även jag ska åka Vasaloppet i år, så krävs det lite stakning. Ska bli spännande att se hur det går för dessa cyklister, uthålligheten och flåset har de ju. Det jag är mest "orolig" över är deras teknik och dess material. Två inte alltför oviktiga bitar i jakten på bra tider och placeringar i den väldigt speciella tävlingen; Vasaloppet.

Detta lopp liknar inget annat. Längst i världen, men med en till synes (om man tittar på banprofilen) extremt lätt sträcka, förutom första fem kilometrarna. Resten är väl utför eller? Skämt åsido.

Jag tyckte igår kväll att jag kände mig något bättre, dock så är jag TOTALT igentäppt i näsan och med en tung huvudvärk på morgnarna. Men förhoppningsvis så går det åt rätt håll.

för att jag ska få lite positiva tankar och "jag-kan-känsla", så letade jag upp tre bilder på min externa hårddisk från sommaren. På alla dessa bilder är jag tävlandes för Sågmyra SK, nu blir jag taggad till att köra, så fort jag blir frisk!



Dala Demokraten fotar det vinnande stafettlaget!



Ledning efter simningen, nu cykel, sen löpning!


Slutspurten!

4 kommentarer:

Stefan sa...

Vad menar du med att materialet är viktigt just på VL?

Unknown sa...

Jo, har man dåliga skidor, inget fäste, eller glid, eller båda. Så går det så mycket långsammare än om man har bra skidor.

Anonym sa...

Täppt i näsan?

Köp Nasaline på apoteket samt nått som vidgar bihållorna. Brukar funka för mig.
sök efter nasaline på apoteket.se

/Jesman

Unknown sa...

Okej, ska testa det. Tack!