söndag, januari 24, 2010

Näthatet.

Till personen som skrivit treså fina kommentarer: det är som att hälla bensin på en öppen eld. Fantastiskt moget och vuxet att skriva sådär. Synd att du inte vågar stå för vem du är.

Till er som bryr sig om mig och vill veta mer om loppet så kommer en sammanfattning lite senare. Håll ut :)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka kommentarer ?

Unknown sa...

Ja vilka kommentarer?

Johan Mölleborn sa...

Strunta i det och ändra i inställningarna så du inte tillåter anonyma kommentarer.
/J

Anonym sa...

Nej det är ju sånna idioter här som förgyller dagen! Du som inte våga skriva vem du är: Både jag och du vet att du förmodligen är så ful, fet så inte ens din egen mor tycker du är vacker! Att du orkar sitta och gå igenom och söka på gammla resultat på Adam. Men du är väl bara psykad för att han skulle köra ifrån dig som skit, OM du nu ens håller på med idrott som jag förmodar att du inte gör. Hur går det med brudarna förresten "anonym"? Eller blir det mest nöta porr bilder på datorn för dej?
/Sniken

Unknown sa...

Under inläggen: "2,05 timmar klassiskt" 21 januari, "info om mig 19 okt" och "personliga rekord". Ja jag vet Johan, men man blir ju vansinnig. Skulle vara kul om jag fick tag i personen som skrivit..

Unknown sa...

Tack "Sniken" :)

Anonym sa...

MYCKET tragiskt att folk tar sig tid och ork att ens kommentera massa shit ! Men men, många som inte har något liv och tyvärr skriver sånt, bara att strunta i totalt. vem är "anonym" att säga så liksom. haha. bara pinsamt, sorgligt!!! sen att man inte vågar stå för det heller, fruktansvärt moget:)

Anonym sa...

Tänk positivt Adam ! Dårar finns det gott om och den här "lilla fegisen"är nog en som är väldigt avundsjuk, ful och med väldigt dåligt självförtroende , ganska kort, småfet och framför allt ingen idrottsman !L.Persson
Kör på-din kurva pekar uppåt !

Anonym sa...

Blunda för kommentarer av sånna som är misslyckade och avundsjuka !
Anders Nilsson

Anonym sa...

Det finns alltid minst en ful fisk i varje sjö, gäller bara att ge fan i att mata han så lägger han sig på botten till slut :)

Kör på nu!

Jocke sa...

den dära "ronnie" har kommenterat mig också, haha personen är nog lite smått avis på oss må tro :)

Anonym sa...

Hur gick det för jon?

Unknown sa...

Tack för stödet :) Jon? Menar du Jone? Han hade en tung dag idag och slutade som nummer 16 i H21.