fredag, januari 29, 2010

Dagen D

Hej allihopa.

Sen jag skrev det senaste inlägget, det med tävlingen ni vet (dåligt deltagande, skärpning!), så har jag varit ut till min bil vid tre-fyra tillfällen, för att dels ställa fram timern till motor- och kupévärmaren, samt kolla om batteriet blivit laddat. Vid sista gången så hoppade bilen igång utan större bekymmer faktiskt, så jag tog den ut till mina föräldrar där den nu står på laddning. Laddaren vi använder nu är av märket Ctek, alltså inget låglöne-Black and decker:Så nu får vi se hur det går med bilen. Batteriet kommer väl troligen funka som det ska, däremot kommer den fortsatt gå som ett lass skit. Jag kan knappt köra med bilen, för den lägger av hela tiden på tomgång. Exempelvis inför korsningar så måste jag planera körningen extra noga, och på något vänster hålla in både gas, koppling och broms samtidigt. Då jag bara har två fötter så förstår ni ju problematiken i det hela. Sen folk som inte kan köra bil och mesar fram, det är en helt annan historia, så det tar vi en annan gång...

Andra bilder från dagen:

   
Titta vad det lyser och har sig på min fina laddare.


Ta mig fan bilrunket startade!


Stella är nöjd när hon får äta Klass-hundfoder.


Stella är också nöjd när hon får åka finbil. De få gånger bilen startar med andra ord.

4 kommentarer:

klåfinger sa...

haha laddarn värd mer än bilen?

Unknown sa...

Haham jo hej du ;)

Hammer sa...

CTEK räddar dagen! Fan vad fint=)

Unknown sa...

Ja, som vanligt va? :)