onsdag, december 02, 2009

Adam Steen proudly presents:

Företaget Adam Steen , bloggen som jag kommer att använda mitt företag på. Den är inte klar på långa vägar, jag kommer inte heller att använda .blogspot-adressen. Men jag tror att jag ska använda den mallen jag har åtminstone tillfälligt. Trots att det är en blogg, så liknar det mer en hemsida, vilket jag tyckte var snyggt och bra. Framför allt då den sidan inte kommer uppdateras så ofta när den väl är klar. Gå in och kolla, säg vad ni tycker och kom gärna med tips och förslag!

Om ni kollar på min header så ser ni att jag fixat klickbara texter där såsom; träning, tävling, om mig, med mera. Trycker ni på dem så kommer ni till kategorierna där jag enbart skrivit om just det ni tryckte på, till exempel träning. Stort tack till Henrik Öijer som hjälpte mig med detta! Vad tycker ni då, blev det snyggare?

2 kommentarer:

Johan Mölleborn sa...

Kul! Det ser bra ut. Det vore nog bra om du kunde ha några exempel på tjänster med priser. Typ ett startpaket för träning/rådgivning och vad det skulle kosta. Eller ett paket med tex 5 uppföljningsmöten för träning.
Lycka till!
/Johan

Unknown sa...

Tack. Ja, skicka iväg ett mail mer vad du tänkt dig, så ska vi nog kunna ordna till något bra!