onsdag, november 25, 2009

Sådär då

Jahapp, då har jag just kommit hem efter ytterligare en dag i sportbytet! Det blir mer och mer folk. Riktigt kul att folk börjar få upp ögonen för butiken, för det är en riktigt bra idé!

Ni undrar säkert hur det gick på träningen?

-Ja, det kändes faktiskt skrämmande mycket lättare än vad jag trodde att det skulle göra. Första backen var lite jobbig, då kände jag mig som att jag hade eller just haft följande åkommor; hjärtattack, luninflammation, tung astma, syrebrist, stroke, svininfluensan (kanske har haft den trots allt?) och alla andra allvarliga sjukdomar man kan ha. Men så småningom så kändes det faktiskt rätt bra, och pulsen var inte (förutom i början) sådär monsterhög heller! Jag kanske inte har vilat dessa tre veckor, utan smygtränat och jag kanske har varit så bra på att smygträna att inte ens jag heller vet om det? Vem vet.

Nu såhär efteråt så känns det faktiskt lite i benen efter en timmes löpning. Men vad fan, så ska det vara.

Imorgon hade jag tänkt köra ett rullskidspass klassiskt. Får se om det blir före eller efter jobbet. Jag ska nämligen ha två event imorgon. Båda två ska köra STCC-simulatorer i RaceRoom.

Det var allt för idag, tack för mig, hej!

Inga kommentarer: