måndag, november 16, 2009

Ny vecka.

Godmorgon.

Idag är första dagen på resten av mitt liv!

Ny vecka och förhoppningsvis så kan jag börja träna någon gång denna vecka. Idag är det två veckor sedan jag tränade sist, det är två veckor för mycket, minst!

Tre veckor kvar till första sverigecupen, som egentligen heter intersport cup. Den kommer gå av stapeln i Idre 5-6 december. Jag måste, måste komma igång nu. Men samtidigt kan jag känna att det är bättre att vara sjuk nu än i januari, februari. Jag tänker heller inte stressa igång innan jag är 100 % frisk. Vill inte gärna åka på ytterligare en hjärtmuskelinflammation som jag gjorde säsongen 05-06. Läs mer om det här. Kolla även in andra av mina kategorier såsom: personliga rekord, meriter, CV och så vidare. Har ni frågor så är det bara att skriva en kommentar.

Vi hörs senare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bättre o va sjuk i februari... då har alla chanser gått iväg... o alla har redan visat vad dom kan.... d är med andra ord bara slutet av säsongen kvar!!! ingen chans att kvala in till nått mästerskap... ingen chans att kvala in till nått lag osv... ldsen o säga det men... d är nu man ska visa det... annars kan man fortsätta åka på hobbyniva resten av sitt liv!! tro mig... jag har gjort d... grävlingen oxå....

Unknown sa...

Det vet väl alla, OS-laget är redan uttaget, det har det varit sen i somras/höstas! Därför ska jag åka mer långlopp i år om det går som planerat!