fredag, november 20, 2009

KOMMANDE TÄVLING PÅ BLOGGEN!!

Godmorgon.

Jag kan med stolthet meddela att det inom en snar framtid (idag, imorgon eller kanske om en vecka) kommer att ske en tävling här på bloggen. Fina priser utlovas. Missa inte det!!

Igår hade jag så ont i huvudet i princip hela dagen, en bland de värsta huvudvärkarna (kan man skriva så?) jag någonsin haft! Jag vete fan vad det är för virus jag råkat ut för, det vägrar ju att släppa!

Idag så har jag städjobb uppe på Lugnets camping, vilket innebär tre timmars städning. Det är väl i princip det jag ska göra idag.

Förresten, igår när jag var ute med Stella och Alfred så sprang/joggade jag i fem minuter, det var kul att få röra på sig lite grann. Vi får se idag hur kroppen reagerar på det, hoppas jag inte blir sämre.

Jag skriver mer sen, men som sagt; håll utkik efter tävlingen som strax kommer på bloggen!

Inga kommentarer: