lördag, november 14, 2009

Jobbdag


Hej och godmorgon.

Idag blir det en "längre" jobbdag precis som jag skrev igår, från 09.30 till cirka 15.00 och därefter mellan 17-18.30. Det är Lugnets sportbyte som gäller till största delen. Kom gärna förbi och byt in era sportsaker ni inte längre har användning för, eller kom in och kolla på de saker som vi för tillfället har inne!

Igår var jag ute och gick en del. Vilket gjorde att jag på kvällen blev alldeles varm och "febrig" i ansiktet. Jag fick också ganska så ont i huvudet. Tråkigt att man inte kan bli hundra procent pigg och kry. Vi får se hur det känns senare idag.

Idag tävlar många av mina skidkamrater uppe i Bruksvallarna. Dagens tävling är en klassisk sprint. För att få mer info och följa tävlingen live tryck här. Önskar att jag kunde varit med också, istället för att sitta här hemma och bli stummare och stummare..

Avslutar med att slänga in tre bilder:




Stella ligger och är skitnöjd...


...Tjugo minuter innan översta bilden är tagen så högg hon mig nämligen i benet (dock inte avsiktligt, men det tar sig för kamphunden:) )



Ni som gillar att se mig skadad kan ju kolla denna bild (syns inte alltför mycket). Bilden föreställer min hand efter att jag igår lyckades med konststycket att slå in knogarna i en murad pelare då jag skulle kasta en boll åt Stella.


Två saker till bara: Rösta i min nya enkät på längst upp på höger sida, huruvida ni ska åka Vasaloppet eller inte! Svara på min fråga från igår om hur jag gör med ALFA-kassan och allt det där tack. För att komma till det inlägget tryck här, svara i kommentarsfältet eller kontakta mig direkt.

Inga kommentarer: