fredag, november 13, 2009

Fredag den 13:e

Godmorgon!


Idag är det fredag den trettonde. Denna dag är ju allmänt känt som en otursdag. Har ni varit med om något oturligt fredagen den trettonde?


Idag har jag inget jobb inbokat, vilket är lite tråkigt, men det ska väl gå bra det också. Ni som har koll, ska jag anmäla mig som arbetssökande och på så vis få ALFA-kassan eller liknande? Enda inkomsten jag har är för tillfället Lugnets Äventyr (ett jobb jag för övrigt trivs bra med), men det är tyvärr lite för lite timmar per månad för att gå runt (cirka 40-60 timmar). Behöver svar, så hjälp mig med denna frågeställning tack!


Jag känner mig så pass bra i min förkylning idag, så att jag tänkte ut på en promenad med Stella runt på Jungfruberget och lugnet. Ska då försöka passa på att ta några geocaches i skogarna runt omkring där som jag inte hunnit med ännu. Förena nytta med nöje, ni vet!


Imorgon ska jag jobba på Lugnets Sportbyte igen, mellan cirka 10-14, under dessa timmar så kommer jag att smyga iväg på två segway-event. På kvällen runt klockan 17.30 ska självaste chefen på firman komma förbi RaceRoom med sina jaktlagskompisar och därefter runt klockan 19 så är det ett geocachingevent vid Falu gruva, trevligt!

Vi hörs senare, nu måste jag diska!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Du har ju tur att få 40-60 arbetstimmar i alla fall =)
Anmäl dig till kassan du det skadar aldrig. Men räkna på lång väntetid. 3 månader jag väntat nu utan besked

Unknown sa...

Ja jag får faktiskt vara det. Ska väl göra så då. Mm, jävla skitställe.