tisdag, november 03, 2009

Förkyld.

Hej igen.

Jag vaknade imorse 06.15 (precis då jag skrev förra inlägget) och kände att jag hade rejält halsont. Egentligen började det redan igår kväll, jag kände att halsen började klia, men jag drack mycket vatten och la mig i tid, för att på så vis hoppas att det inte skulle bli en förkylning. Tji fick jag då halsen värkte imorse.

Vad har jag gjort sedan jag skrev inlägget då? - ingenting! Legat i soffan och spelat PS3 - PES2010. Jag är rätt bitter, men samtidigt får jag tänka att jag har tränat på bra en längre tid, fått varit frisk förhållandevis länge och att man kan ha det mycket värre än jag!

Är det så att SVININFLUENSAN har smygit sig på!? Jag tror knappast det, tror snarare att det är en gammal hederlig halsontsförkylning som förpestat mitt lekamen. Svininfluensan är en enda stor bluff som används för att skrämma upp folk och på så vis sälja mer produkter och tjäna mer pengar! Rätt eller fel?!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Eller kan det vara så att du har tränat för mycket och vilat/sovit för lite? Ett vanligt problem för skidåkare har jag hört ;)

Unknown sa...

Säg du? :)

Giant Trek sa...

Ingen fara Adam, värre vore om du sovit för mycket å tränat för lite, ett vanligt problem bland svenska cykelåkare, i alla fall att döma av deras resultat internationellt.

Unknown sa...

Hehe sant. Jasså? :)