fredag, november 27, 2009

Fem timmar kvar!!

Hej.

Nu är det fem timmar kvar utav min bloggtävling, så passa på att vara med! Det enda ni behöver göra är att slänga in en kommentar! Klicka här för att komma till tävlingen.

Ni som deltagit i tävlingen får hålla utkik vem/vilka som vinner under helgen eller kanske redan idag.

Utlottningen går till som så att jag skriver ner allas namn på lappar, lägger lapparna i en skål och drar först vinnaren som får ett provpaket mellanmålsprodukter värt 650 kronor från Reztart. Därefter så drar jag ytterligare fem namn som får 50% rabatt på ett sådant paket. Jag kontaktar er via mail (ni som lämnat en sådan) annars har ni helgen på er att kontakta mig. Annars tillfaller priset tvåan och så vidare.

Träna idag, det blir eventuellt styrka, men i alla fall rullskidor!

Vi hörs senare!

Inga kommentarer: