tisdag, november 17, 2009

Falska förhoppningar :/


Min tröst i novembermörkret.

Gissa frukterna på bilden och vinn en date med Jone!

Hej igen.

Efter att ha gått runt hela dagen och hoppats på att kunna träna. Men inte känt mig bra än, jag har fortfarande huvudvärk, igentäppt i ena näsborren, småhostig och allmänt seg, så bestämde jag mig för att vänta med träningen. Så förbannat tråkigt!!

Hela sensommaren och fram till två veckor sedan klarade jag mig från förkylningar och kunde träna på bra, samt vara med på alla läger som vi hade i klubben, så har jag ju nu fått en av världshistoriens segaste förkylningar. En förkylning som tydligen gör allt för att vägra släppa greppet! Det hade ju varit bättre att få svininfluensan (kanske är den jag har?). Min tjej och sambo har ju fortfarande en rejäl förkylning med riktig tuberkuloshosta och feber. Så det är väl inte optimala förhållanden man bor i för att kunna tillfriskna. Men jag lever på hoppet.

Vi hörs sen.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Clementin Kiwi Passionsfrukt och Avocado :) Får jag träffa Jone nu ! ! !
Maggie

Anonym sa...

Clementin Kiwi Passionsfrukt och Avocado :) Får jag träffa Jone nu ! ! !
Maggie

Anonym sa...

Mandarin, kiwi passionsfrukt och avocado, tacksam om ja slipper priset dock:D

Unknown sa...

Nästan rätt, men ni kan få träffa honom ändock! Klementinen eller mandarinen som ni skrev är en "satsumas"

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.