torsdag, november 19, 2009

Dags för plugg!

Hej där.

Igår anmälde jag mig till en högskolekurs:

Entreprenörsskap inom idrott och hälsa, 7,5 högskolepoäng, grundnivå 1.
Anmälningskod: HDA-H2C4G
Kursstart: 2009-12-11

"Kursen ska ge grundläggande information i hur det går till att starta ett företag, samt de viktigaste delarna för att komma igång och skriva en affärsplan."
"Kursen passar perfekt för dig som någon gång funderat på att bli egen företagare eller som bara vill lära dig mer om hur man går från att ha en affärsidé till en färdig affärsplan."

Denna kurs är ju perfekt för mig, då jag kan lära mig mer om eget företagande och kan på så vis få lite mer vägledning om hur jag ska komma igång med mitt företag! Samt att komma in i studierna igen, och förhoppningsvis få motivation till att plugga klart mitt sport management (har ju bara ett av tre år kvar). Hoppas bara jag kommer in nu!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt Adde
Jag har varit med och komponerat kursen, blir perfekt för dig.
Komma in blir nog inga probl. hoppas vi! /Patrik Söderkvist

Unknown sa...

Grymt. Ja det blir skoj. Tack!