onsdag, augusti 19, 2009

Harmoni.

Vad krävs för er att få harmoni och trivas i tillvaron?!

Jag tänkte lite på detta igår och kom fram till att för mig gäller följande två saker (förutom självklara saker som att man mår bra rent fysiskt, utan större sjukdomsbesvär, och så vidare):

  • Ekonomin - Jag var oroad över ekonomin i våras efter att jag blivit varslad från Adecco, och då påverkas mycket i min vardag över just detta. Nu tycker jag att det börjar ordna upp sig bättre och jag slipper oroa mig. Vilket gör att jag får ett större lugn i hela mig.

  • Träning/tävling - Stämmer inte träningen, man orkar inte träna (fysiskt eller psykiskt), man tränar på men blir inte bättre, man är sjuk eller skadad. Har jag någon av dessa problem så känner jag mig överlag värdelös (jag vet man ska inte göra det, och det har blivit bättre med åren), vilket gör att jag blir "less", hängig och lite halvdeppig. Nu stämmer träningen bättre och bättre, vilket gör att jag ser på min allmäna livssituation ur gladare ögon och på ett mycket mycket mer harmoniskt sätt.

Lite tankar och funderingar bara såhär på morgonkvisten. Hur känner ni i frågan om harmoni, livssituationer, vad mår ni bra av och vad får er riktigt glada?

Kom igen nu, skriv av er alla läsare!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

kärlek och familjen är väl ändå rätt så viktiga??

Unknown sa...

Ja det har du faktiskt rätt i!

Anonym sa...

En tur på fjället ger en skön harmoni i livet. Typ rensa tankarna!

Unknown sa...

Ja det är inte helt fel!