fredag, juli 24, 2009

Totalt slut!

Nu är jag TRÖTT och har energibrist till tusen!

Sprang som jag skrev till Stångtjärn, därifrån femtonkilometern plus lite "kringelikrokar", så att jag fick ihop 2,20 timmar! I början hade jag riktigt svårt att ens komma upp i AI (120 i puls, distanspuls), efter ett tag låg jag runt 125-130 i puls innan jag sista timmen var bra slut! Då gick åtminstone pulsen upp lite. Snittet blev 128 slag/minut och max på 151.

Jäklar vad dessa veckor slitigt! Först jobb lite mer en heltid, sen träning på mellan 12-16 timmar. Jag kanske är klen, men trött/sliten/helslut blir jag då i alla fall! Jag ska vara "helförsoffad" hela kvällen nu!

Imorgon sover jag då ut till 10-10.30. Sen får vi se om det blir ett eller två pass. Beror helt på hur jag känner mig! Det är bara två veckors jobb på City Gross kvar för mig, hoppas dock på att få jobba lite extra då och då, även i fortsättningen där!

Mat och vila står på programmet nu!

Hej hej!

Förresten: RIKTIGT DÅLIGT med kommentarer på slutet har det varit, Varför då?!

3 kommentarer:

jocke sa...

det är bra att du tänker och lyssnar på din kropp också. men kör hårt det skall bli j... roligt att följa dig i vinter. själv har jag kört tre spann ett tag med kortare rundor för att snart gå upp på milen.

Anonym sa...

Jag blir inspirerad av att du orkar träna så mycket=) Måste nästan dra igång jag med. Dock tycker jag att jag är duktig om jag kör löpning 5-10km lite... då&då.... hehe

Unknown sa...

Ja ibland måste man ju lyssna på den tyvärr :) Härligt, då är du på gång Jocke, kul! Tack anonym, ja men 5-10 km är väl inte dåligt!