torsdag, juli 16, 2009

Sliten

Dagens träningspass är nu avklarat, äntligen måste jag säga. För idag var jag trött och bra seg. Det sliter bra i kroppen (läs: ryggen) av att stå och plocka varor som jag gjort idag, nämligen stått en hel dag med ryggen böjd för att plocka frysavaror, mindre kul med andra ord. Jag satt i massagestolen ett tag så ryggen blev en aning bättre, ska även lägga mig på spikmattan och hänga mig upp & ner i en "ryggmaskin" som pappa har hemma. för att försöka få bort det onda.

Träningen gick trots allt helt okej även om jag kände mig sliten. Jag körde först till Skuggarvet, sen runt Lugnet/Högbo och därefter hem via slussen. Jag var ute i två timmar. Då jag körde förbi Lugnet första gången på väg emot Skuggarvet så hörde speakern på MTB-SM prata och intervjua kungen Magnus Darvell som tagit brons på tempot, stort grattis!!

På tal om Skuggarvet så har jag bott där hela veckan, så även inatt. Jag ser det lite som ett höghöjdsläger då jag sover där. Luften är så tunn där uppe så att de röda blodkropparna frodas. På vissa höjder ligger det även bortåt en halvmeter snö, minst :)

Nej, dags för mat.

Ha det fint så länge!

Inga kommentarer: