fredag, juli 31, 2009

Regn-Skate

Hej där.

Om man kunde träffa den som "sköter" vädret, så tror jag att minst 90% av ALLA skulle vilja spöa denne, med tanke på skitvädret som varit senaste månaden!!

Jag åkte ut vid halv sex idag, solen stack fram lätt mellan molnen, så det fick bli shorts och t-shirt, hann åka 1,30 timmar medan vädret blev sämre och sämre med motvind åt vilket håll jag än åkte, (jag provade faktiskt att vända och åka tillbaka). Vid 1,30 så brakade helvetet loss med ett rejält regnoväder, Kul! Så blev man blöt idag med. Kan säga att jag var rätt så jävla less!

Jag åkte i alla fall till Skuggarvet - Lilltäkt - Sveden - Gamla svärdsjövägen - Runt lugnet - Högbo - Hem.

Hade låg puls som vanligt de senaste veckorna: 126 i medel- och 146 i maxpuls.

Nu är jag trött som vanligt, så det blir lugnt!

Hörs imorgon!

Inga kommentarer: