fredag, juli 10, 2009

Ny header.

Nå, vad tycker ni om nya headern? Ja, jag vet att den inte fyller ut sidan till bredden perfekt, men det är ett senare problem! Jag måste säga att grabbarna Dan och Joakim gjort ett grymt jobb. Jag kommer att få in mer bilder sen, som jag givetvis lägger upp här. Det var i alla fall skönt med den nya headern som är lite mer säsongsaktuell, det vill säga regnigt och blött! 

Idag är planen styrka och lite lätt rullskidåkning. Nej nu ska jag jobba på lite, har en hel pall med varor som måste ut..

14 kommentarer:

Mikkan sa...

Skitsnygg tycker jag, härlig energi i bilden! Gör mig pepp på att ändå börja med rullskidor. Jag skall åka vasan i vinter och är rookie kan man säga, ligger i hårdträning nu men tvekar för alla varnar mig så. Kontentan är att hela min omgivning tänker att jag kommer slå ihjäl mig och att det inte är något för mig. Vilket resulterar i att jag själv tänker så nu och har dröjt med att köpa.

Vad är DITT råd (utan att du vet en massa om mig såklart), om man är nybörjare, är det bästa att förbereda sig på vintersäsongen att åka rullisar?

Unknown sa...

fin serru!
Men det är väl bara att centrera den så ser det bättre ut?

Unknown sa...

Tack. Ja det är lite svårt att säga, men jag tycker nästan att du ska försöka lära dig åka rullskidor, du kan ju börja på en stor plan, typ en parkeringsplats eller liknande och använd armbågs-, knäskydd och hjälm. Så tror jag att det blir bra. Det är ju den mest grenspecifika övningen trots allt!

Tack Oscar, men hur gör jag det då?

Anonym sa...

Jätte bra bild.
Vad hade han för grejor? glugg?
Blixt? Har han mixtrat mycket med bilden

/ Dalken

Anonym sa...

Header?
Jag vet bara om en Heather. Hon är fin hon!

http://www.redtube.com/8742

Dalken

Roland sa...

Vem är det som ligger bakom och vill köra om ? Åker du utför i den backen också ?

Mikkan sa...

Jo, det är ju så jag tänker, att det är den mest grenspecifika träningen, och borde la verkligen ge det en Bambi-chans. :)

Unknown sa...

Hej Dalken, Tack. Vet inte vad han hade exakt, men en systemkamera, sen en blixt som stod på något stativ. Ja de har rätt..

Det är Rikard Tynell som ligger bakom, jag tror inte att han tänkte köra om, vi körde intervaller och jag drog. Vilken backe tänkte du på?

Hehe, ja det är ju värt ett försök i alla fall, jag tror det kommer gå bra!

Roland sa...

Backen som på kortet ! Det är ju den som man kommer upp i 70 km/h med Mtbn.

Unknown sa...

Ja, men det är bara att köra på :)Fast sjulsarvsbacken, där måste man bromsa en del!

Mikkan sa...

Vill bara säga tack för peppen, och berätta att jag idag gjorde slag i saken: köpte ett par rullisar, och gav mig ut på en runda, typ 40 min, Kändes mer lovande än vad jag någonsin vågat hoppas på. Buskul!

Unknown sa...

Lugnt :) Bra initiativ, härligt! Ja och bättre blir det!

Mikkan sa...

Jag tror det med, bara jag skyndar långsamt, behöver ju inte köra backar de första passen liksom. Ett plus måste jag säga är det inbyggda stoppet som hindrar en att rulla bakåt, gladd mig mycket! :D

Unknown sa...

Ja precis! Hehe ja det är bra, hur skulle du annars få fäste? :)