tisdag, juli 07, 2009

Löpintervaller.

Hejsan.

Nu har jag och Rikard varit ute och sprungit intervaller. Vi körde 30 minuter effektiv intervalltid fördelat på: 6 + 3 + 6 + 5 + 7 + 4 minuter långa intervaller. Totalt var jag ute i 2,05 med en pulsdata på 192 i max och 153 i medel. De fyra första intervallerna drog jag, likaså början av femte intervallen (som är en brant backe på 1,1 kilometer upp till Losten, på Hornberget), innan Rikard gick upp och höjde farten så pass att jag fick släppa, släppa fick jag också göra på den sista. Men han är stark nu Rikard och jag har just kommit igång igen, så vi är i lite olika faser i våran träning för tillfället.

Förhoppningsvis kommer jag igång bra framöver, men det kommer att krävas hård vilja och ännu hårdare träning!

Hörs imorgon.

EDIT 21:54 --> här är nya annonsen på hundarna, desvärre kommer man inte direkt in på annonsen så man får söka sig fram på blandrasvalpar, vill ni kolla på blocketannonsen så är det bara att trycka på hundbilden längst upp till höger på startsidan!

Inga kommentarer: