lördag, juli 11, 2009

Framme.


Nu är jag framme vid stugan. Skönt med en öppen eld, inte fullt lika skönt att jag måste gå och bada i det här vädret. 

Jag hade 2.38 till Dala-Floda, körde runt lite där så totala passet blev 2.50. Jag låg på en ganska hög puls mot slutet, så medelpulsen blev 150.

2 kommentarer:

Roland S sa...

Hej du hurtbullen ! Jag såg dig i backen upp mot gamla berget . Hade jag vetat att du skulle till Dala-floda så skulle du fått åkt med oss ! Vi var dit med Gävle-Dala polarhunds klubb och visade våra polara raser på komidsommar. Nästa gång så skall jag stanna så du slipper att slita ut dig i onödan .

Unknown sa...

Hej, okej. Ja det var du som tutade va? Tack för omtanken, men då hade jag väl inte fått någon träning? :) Jaha, trevligt. Vi har ju stuga där. Ja du får stanna nästa gång.