torsdag, juli 23, 2009

Förbättrad löptid.

Hej.

Jävlar vilket regnväder det var ute! Regnade hela det två timmar långa passet.

Jag sprang hemifrån och ut på jungfrubergsspåren. Efter 15 minuters uppvärmning så började jag första intervallen på tio minuter, därefter blev det 8 + 6 + 4 + 6,20 min intervall. Totalt cirka 35 min effektiv intervalltid. Sista intervallen var uppför Hornberget, samma längd som då jag och Rikard sprang för cirka två veckor sedan, skillnaden idag var att det var blötare och att jag hade 50 sekunder bättre tid upp! Trots att jag idag kört fler och längre intervaller innan än sist, och att jag var betydligt mer sliten innan idag än sist. Det är skönt att det börjar lossna lite i alla fall!

Pulsen blev 149 i medel och 197 i max!

Nu blir det mat, film, sen sova!

Jobb som vanligt mellan 8-17 imorgon!

Inga kommentarer: