onsdag, maj 06, 2009

Luftat av hunden.





Hej.

Jag, Johanna och Daniel har just varit uppe vid vattentornet på Jungfruberget där vi släppte ut våra hundar så dem fick leka av sig. Stella "badade" lite i en halvdjup vattenpöl, kul att hon inte är rädd för vatten i alla fall. När dem fått leka av sig en stund så testade vi en liten spårningsövning, där jag och Johanna gick in en bra bit i skogen och gömde oss med cirka 200 meters mellanrum, innan vi lät Daniel gå med Stella som skulle spåra upp oss, vilket hon klarade galant!

Nu ska jag förbi posten och skicka in min och Jonatans pulsklockor på lagning, innan det är dags för att jobba på Lugnets Äventyr! Var förresten upp dit mitt på dagen idag tillsammans med Oscar Ekstam, så provade vi att skjuta med pilbåge och paintballgevären för att se hur dem fungerade mer i praktiken, då vi sköt på olika måltavlor. Grymt kul kan jag säga!

Hörs sen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad har ni för pulsklockor???
är den bra?? Fundera att införskaffa en!! Förslag?

Andreas

Unknown sa...

Hej Andreas,

Jag har en Polar RS800 med en löpsensor som tilbehör (som jag i princip aldrig använder), det är väl den mest avancerade modellen från Polar, min bror har en S700i, som inte säljs längre, men det är en avancerad klocka med mer cykelfunktioner.

Vilken du behöver beror helt och hpllet på din ambitionsnivå, egentligen räcker tidtagarur och pulsvisning långt. Men kolla in http://www.polarpuls.com så hittar du nog någon som passar dig!