torsdag, maj 07, 2009

Jobb på HÖG höjd.

Godkväll.
Nu är jag trött måste jag säga, då jag har jobbat mellan 08.30 och 19.00 så har jag hunnit blivit lite seg. Vi började dagen med att gå igenom alla funktioner på GPS:en så att även de nya i personalstaben skulle lära sig den från grunden. Därefter gick vi runt den nya banan vi ska använda i kommande GPS-äventyr. Då vi gått banan lät vi de nya testa de olika övningarna och stationerna vi använder oss av, med ett blandat resultat, fast de lärde sig dem och tyckte det var kul i alla fall. Vi testade också de olika skjutvapen vi har såsom: paintballgevär, pilbåge, blåsrör och så vidare. Efter en tids testande var det dags för lunch och sedan hemgång för de flesta.
När de andra gått hem började det riktiga jobbet (samtidigt som vädret började jävlas rejält med blåst och spöregn). Vi skulle nämligen sätta upp den stora lappkåtan vi använder till våra olika evenemang och det är ingen liten pjäs det, den mäter nämligen 10,5 meter i diameter och är runt sex-sju meter hög. Jag, Anders, Martin och Oscar Ekstam hade fått det ärorika uppdraget och en av oss var tvungen att till stora delar befinna sig upphissad i luften (med endast tre smala stöttar som stöd). Då jag själv är rejält höjdrädd så tänkte jag att det är lika bra att ta tjuren vid hornen och bli av med rädslan, sagt och gjort så fick jag hänga där uppe, medan de andra skickade upp delarna åt mig. Efter en bra stunds slit, lite svordomar och gott samarbete så lyckades vi till slut få upp den!
Oscar har tagit fler kort på spektaklet, så förhoppningsvis skickar han dem till mig och då lägger jag upp bilderna här så ni får skratta lite åt mig :) Nu ska jag försöka få i mig lite mat och vila. Imorgon börjar jag klockan åtta igen uppe på Lugnet, då vi (Lugnets Äventyr) har ett GPS-äventyr att genomföra åt en kund! Börjar förresten känna mig bättre i kroppen, så förhoppningsvis kan jag träna inom kort!

Grabbarna funderar.

Där uppe i toppen hängde och dinglade jag.
De nya i personalen testar en övning.

Inga kommentarer: