lördag, maj 02, 2009

Inventering

Hej hej.
Äntligen har man räknat klart för dagen, det var ju inte direkt en eller två varor som skulle räknas om jag säger så. Flera hundra olika sorters varor skulle räknas, inventeras och bokföras. Nu är i alla fall trädgårdsavdelningen på City Gross klar för den som undrar. Efter jobbet åkte jag ut till OK/Q8 Hälsingberg för att tvätta min bil invändigt och utvändgt, tyckte det var dags då den sett ut som en dammhög i ett flertal veckor.
Nu är planen att träna, men som jag skrivit så har jag varit seg från och till några dagar, vilket jag tror beror på min antiinflammatoriska medicin jag äter för handleden (som faktiskt blivit lite bättre, nästan inget knarr alls i den nu). Så vi får se hur jag gör, tänkte ta det lugnt ett tag nu i alla fall. Men livet och träningen är ju som de flesta vet inte en rak väg utan det kommer alltid lite svackor och dalar, skam den som ger sig!
Tisdag kväll är det öppna korta terräng-DM (4 kilometer) här i Falun, närmare bestämt Stångtjärn. Där ska jag medverka och man får hoppas på ett skapligt resultat där. Mer om det närmare tisdag.
Vi hörs sen, simma lugnt!

4 kommentarer:

Roland S sa...

Lycka till på Tisdag

Unknown sa...

Man får tacka!

Jocke sa...

Japp det samma Adam hoppas du vinner den här gången kanske kommer upp och fotar

Unknown sa...

Snällt Jocke. Synd bara man inte är frisk.