fredag, maj 08, 2009

Död.

Åh fyy faan!! Nu har jag själv i fyra timmar och 30 minuter cyklat racer i grym motvind, stångats med extremt regn och i ett ruskigt kallt väder. Turen jag körde var: start vid mig i Britsarvet - Lugnet- Skuggarvet - Sundborn - Toftbyn - Enviken - Linghed - Böle - Vintjärn - Svartnäs (vändpunkt) - Svärdsjö - Kårtäkt - Falun. Längden blev 12,7 mil med en snitthastighet på 28,5 km/h.
Det kändes bra i cirka nio mil, sen blev kylan för påtaglig och jag blev ett tag tveksam hur jag skulle ta mig hem. Tur jag hade en gel med mig som jag tryckte i mig tillsammans med en mun vatten, då vaknade jag till och lyckades ta mig hem utan större problem. Jag klarade mig på en 0,7 liters flaska, vilket kanske var väl lite. Pulsen slapp jag se då jag har min klocka på lagning.
Tidigare idag hade vi ett GPS-äventyr för försäkringskassan, 20 personer och det gick bra utan problem. Efter evenemanget så fixade jag och Oscar i ordning och planerade inför morgondagen. Då jag ska ha hand om och vara med på inte mindre än tre(!) evenemang, så det gäller att vara förberedd. Men som jag skrivit förr, så är det så kul att jobba där då spelar det ingen roll att det blir lite stressigt ibland.
Nu ska jag återgå till mit halvdöda läge i soffan, dock ska jag få i mig lite mat först. Ha det fint!

2 kommentarer:

Lars sa...

Lite bättre väder på Mallis alltså ;)

Unknown sa...

Vad väger en sten? Hur långt är ett snöre? :)