fredag, maj 15, 2009

12 mil och 6,40 tim.

Vy från taket vid vår sommarstuga.

Jag är trött. Dagen blev faktiskt rent träningsmässigt som planerat! Pappa skulle vara med på cykel då jag körde idag, han kom som planerat vid halv tio med mina skatestavar som stod hemma hos dem. Det enda problemet var att han fick ena staven i hjulet så att den knäcktes.. Så det var bara att ta bilen upp till dem och sätta på rullskidsholkar på ett par andra stavar. Nu hade vi lite tidspress så jag blev tvungen till att ta ett par eagle-skateskidor som det är näst intill tävlingshjul, det i kombination med den grymma medvinden gjorde att jag åkte de sex milen på 2,35 tim. Skaten kändes bra idag trots att det var första passet.


Väl i Dala-Floda var det dags för dagens tråkiga, nämligen morfars (som dog i november) urnsättning. Därefter åkte vi till sommarstugan och kollade lite på taket som vi ska laga inom någon vecka.


Nu hade vi "bara" en vända kvar, kruxet var att nu körde jag med mina extremt tungrullade tech 3-3:or, i grym motvind och inte nog med det så hann vi åka 30 minuter innan spetsen på min vänstra stav går av, då var jag inte jätteglad kan jag säga. Tur i oturen så hade pappa en idé så vi åkte in på en affär, han lånade en fyrtums spik som han kapade på mitten och tryckte in i hålet med spetsen utåt. Jag var först lite skeptisk till hans uppfinning, men det visade sig fungera bra och det höll ända hem. Mot slutet blev jag ganska trött, denna tur tog nämligen 4,05 tim. Tänk vad ett par andra rullskidor, en annan disciplin och motvind kan göra på samma sträcka.


Så nu sitter jag inne, efter att ha legat i gräset utanför lägenheten i tjugo minuter där jag hällt i mig tre stycken coca cola.


Imorgon ska jag jobba på Lugnets Äventyr, blir en kortare dag då, och jag kommer bara att vara i raceroom där två gäng ska åka segway.


Vi hörs imorgon!

3 kommentarer:

jocke sa...

Det där lätt jobbigt det där tror inte jag att jag skulle klara av!

RolandS sa...

Själv så tog jag och brorsan och cyklade till Avesta ochkäkade pizza .

Unknown sa...

Ja meningen var att det skulle vara jobbigt Jocke. Okej, det blev en fin tur det med!