onsdag, april 08, 2009

Mål med arbetslivet.

Hejsan. Nu har jag just kommit hem från en rätt så tuff arbetsdag på City Gross. Man blir lite trött i kroppen av allt bärande, så jag vilar idag med tanke på att man ska på träningsläger imorgon-måndag.
Jo en del har påpekat att jag ska med till Mallorca som en massa andra skidkillar och ja, jag vill jättegärna det, men det blir svårt med ekonomin. Jag jobbar nu i denna period så mycket jag får, för att sen kunna jobba mindre när det ska tränas hårdare. Så egentligen är målet med mitt arbetsliv, i alla fall fär närvarande att kunna jobba så lite som möjligt. Rent ekonomiskt så vill jag inte bli rik (eller jo det vill jag, men det ska inte gå ut över träningen, för övrigt så kan man ändå inte "jobba sig rik" i detta land), utan jag nöjer mig med att få in pengar precis så att jag klarar mig, så länge jag bara slipper sitta och uggla på ett jobb eller ett kontor 7-16 fem dagar i veckan så är jag nöjd, det är för mig en MARDRÖM.
Därför jobbar jag mycket när tillfälle ges, det går liksom inte att som jag tidigare månader leva på noll i inkomst, varken bidrag, eller annat, så det var bara att leva på sparade pengar (vilket jag gör fortfarande), det kanske funkar i en eller två månader till.
En "anonym" hade ju kommenterat att jag skulle fråga pappa om "sponsring" till Mallorca-resan. Men jag vill inte ens göra det, för man vill ju klara sig så gott det går själv. Sen är jag väl inte så pass bortskämd (turligt nog) som vissa är och får allt serverat på silverfat och aldrig behöver jobba ;)
Kanske blev en lite osammanhängande text, men ni är smarta så ni förstår nog i alla fall. Fråga om något är oklart annars.
Nej nu ska jag spela NHL09, som jag köpt för egna ihopslitna pengar ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Adam,

Klart vi kan länka till din sida från Cykelbloggar.blogspot.com, dock behöver vi veta vilken sida du vill att vi länkar till?
Kul att du gillade vår sida, och du kan maila oss på cykelbloggar 2spray.se

Mvh
Admin / Cykelbloggar

Unknown sa...

Tack!

emilson sa...

Tack för din fina kommentar på min blogg!

Du har lite mer kött på benen på din blogg, har du några förslag på vad du vill läsa?

Mvh emilson

Unknown sa...

Det är lugnt :) Nja, tycker det är bra som du skriver, det är bara att fortsätta "nöta på" :)

Anonym sa...

Har du inte en hemmafru som försörjer dig?

Unknown sa...

jo, att jag inte tänkt på det förr :)