torsdag, april 02, 2009

Lugnets Äventyr




Jäklar vad härligt att våren börja komma till våra breddgrader nu också, äntligen!




Idag ska jag ringa lite sponsorer åt Domnarvet GOIFs damer i orientering - världens bästa orienteringslag (åtminstone damklassen, rätta mig om jag har fel? jag har nämligen ingen större koll på just orientering). Det är via min "kollega" Idrottsarrangören Mats Andreasson AB, som vi fått in det uppdraget. Då säger/tänker ni: "men då har du ju ett jobb?!". - Nej eller ja visst, men jag kan jobba till "dö' dagar" och ändå kamma noll, detta är ju nämligen precis som på Viking Line Cup-jobbet, nämligen provisionsbaserat, så om jag inte får in en enda sponsor så kammar jag noll (0) på mitt intäktskonto med.




Efter det så ska jag jobba på Lugnets Äventyr. Idag är det företaget Dalarnas Försäkringsbolag som vi har fått äran att ta hand om, vi ska ha ett litet inomhusevenemang på tre olika grenar, spelmaskiner eller vad det nu blir. Skoj är det då i alla fall, åtminstone nu när man fått lite mer ansvar där, eftersom att "spindelkvinnan" (håller i alla trådar) Bodil slutar på Lugnets Äventyr.




Hur är jag då i förkylningen undrar väl ni?! - Jo då, det går åt rätt håll, täppt i näsan och lite slemmig i bröstet, men inte alls hängig!




Fick ett mail från min löpklubb Sågmyra SK igår (Sågmyra som jag ska på träningsläger med ner till Bosön nästa torsdag-söndag) angående en löptävling (lokalt terränglopp) och jag blev riktigt sugen direkt, så i år ska jag köra fler terränglopp än på många år!!




Nu till gårdagens blogginlägg angående min landsvägssatsning: - Nej jag ska fortsätta åka längdskidor, försökte dra till med ett litet harmlöst aprilskämt. Men det blev ju läsarstorm och under ett fåtal timmar så var ju bloggen i princip craschad, av alla frågor, kommentarer, proffsteam (som tydligen ville värva mig) och besökare!




Nåväl, hörs kanske senare!!


Inga kommentarer: