tisdag, april 14, 2009

Godmorgon

Hejsan och godmorgon!
Nu är man tillbaka till verkligheten igen, en verklighet som innebär slit på City Gross. Ska jobba mellan 10.00-18.00 idag. Men det ska gå bra, för det är ett helt okej jobb! Sen ska jag jobba på Lugnets Äventyr onsdag, torsdag och fredag. det ser jag fram emot.
Förresten, jag fick lite bilder från Bosön av coachen Mats Hellberg igår, ska lägga upp dem här sen. Tack Mats, Sågmyra och de andra deltagarna för ett bra och givande läger!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Adam

Vilka skor använder du när du tränar distas löpning (asfalt) Har du några märken som du kan rekomendera!!

Andreas

Unknown sa...

Hej Andreas. Jag kör aldrig rena pass på asfalt, utan jag kör nästan alltid i terräng. Skor till distans har jag lite mer stabila och tyngre. Skorna motverkar pronation, jag använder också sulor utformade efter min fot. Skomärket jag alltid använt mig av är New Balance och jag tycker dem funkar kanonbra!

Jocke sa...

Tjena Adam1

Lite avundsjuk på dig efter som du får åka på läger mm skulle också vilja hänga med någon gång.

Unknown sa...

vadå får åka på läger? Först och främst måste man ju hjälpa sin klubb, klubben måste ha bra ekonomi och sen måste man ju i de flesta fallen träna hårt och visa resultat, såväl tränings- som tävlingsmässiga. Det är ju bara att träna hårt liksom. Sen är det ju oftast bara elit eller strax under som får åka gratis på läger. Så till exempel måste man under 35 på en mil löpning, under 28 på en mil skidor (utan hund), klara att åka cykel 5 timmar med en snitthastighet på ca 30 km/h, då kan man börja få vara med i matchen både på läger och tävlingar. Så det är bara att hänga i.