måndag, april 20, 2009

Cykling

Godkväll.
Idag körde jag tre timmar cykling, stora delar med min pappa. Rundan vi körde var Skuggarvet-Toftbyn-Svärdsjö-runt östansjö (eller vad det heter, i närheten av cykeltempo-SM starten från 2008)-Mot hillersboda-Bengtsheden-Riset-Sundborn-hem. Vändan blev strax över 75 kilometer. Det kändes rätt bra i kroppen och medelpulsen hamnade på 132, vilket får ses som bra.
Imorgon kommer jag att förmodligen att springa intervaller. Vet inte om jag skrivit det tidigare men på söndag ska jag tävla löpning i Högbo bruk 7 kilometer. Torsdag-lördag ska jag jobba på Lugnets Äventyr igen, kul kul! Annars hoppas jag att kunna få jobba lite mer extra på City Gross innan jag kommer sommarjobba där heltid från vecka 26 och åtta veckor framåt. Annars är det lite tungt på jobb- och ekonomifronten, men det löser sig nog!
Hörs imorn!

4 kommentarer:

Cilla Eriksson sa...

Härligt med cykling i morgon blir det cykling för min del också:).

Jodå visst åker jag fortfarande en del, det är ju bra vinterträning. men tävlar inte längre. Ok lär väl bli lite lopp och så men inte mera seriöst längre på skidfronten. Har de senaste åren kört triathlon och multisport. Jag pluggar och jobbar extra på cykel och fjäll:). Har hittat hit ända från Finland faktist=). Själv då hur fördriver du dagarna när du intre tränar?

Unknown sa...

Japp, bra träning. aha okej okej, jag förstår. Det är ju kul det med. Aha okej, hehe okej hyvä! Hmm, försöka jobba för att få det att gå ihop :)

Cilla Eriksson sa...

Hyvä...?:P jag kan ingen finska faktist. Jag är finlandssvensk! Viktigt.:) Känner du några skidåkare från Finland då? Mattias Strandvall kanske du känner till iaf?.. Han är också svensk..

Unknown sa...

Hehe okej! Ja då förstår jag, ja jag känner till honom!