måndag, mars 16, 2009

Tung hemmaförlust

"Steekig" Vy från VIP-logen

Matchen ikväll började riktigt bra för Falun, trots 0-0 i första perioden så hade Falun ett bra tryck. Andra perioden var lika bra av Falun som lyckades göra två mål mot Warbergs noll. Men i tredje var det som att luften gick ur hemmalaget och Warberg kunde göra ett mål (lite turligt ur en hemmasupperters ögon) på straff, och kvitteringen gjorde dem efter en kontring då Falun egentligen skulle fått ett frislag på grund av hög klubba hos en Warbergsspelare. 3-2 kom 17.30 in i sista perioden, då hade Falun inte mycket av sitt grymma spel från de två föregående perioderna kvar tyvärr. Trots att Falun i slutminuterna tog ut målvakten och på så vis fick in en extra utespelare lyckades dem inte att kvittera, och förlusten var ett faktum, tyvärr.

Mörkt värre i periodpaus.

Nu står det 1-1 i matcher och Falun får förlita sig på bortavinst på torsdag nere i Varberg. Det var faktiskt kul att kolla på innebandy, och det var bitvis ett bra tryck i Falu Kuriren Arena. Mats Andreasson hade bokat bord åt oss två plus två andra, där diskuterades Viking Line Cup i periodpauser. Samtidigt som vi fick äta av en god buffé. Jag träffade också Faluns största bloggare, upphovsmannen till Kalas cup (cykelcross), familjepappan och storcyklisten. Mannen, myten, legenden: Henrik Öijer , ett storslaget möte, och en snabbdiskussion om sport i allmänhet och matchen i synnerhet!!

Det var skönt med en vilodag idag, imorgon är det klassiska sprint-intervaller som står på programmet. Godnatt!