tisdag, mars 10, 2009

2,30 tim AII

Men jävlar vilket slitsamt pass jag har kört idag, troligen det hårdaste passet detta år! Jag har nämligen kört ett AII-pass klassiskt i 2,30 tim, med AII eller A2 menas en puls på 75-85% av max. Vilket i mitt fall blir 150-170 pulsslag/minut.

Jag hade även idag ruggade skidor, vilka jag hade bra fäste på men det gick riktigt tungt i den 5-10 cm djupa nysnön, den bidrog ju att det gick tungt. Fast hade inte det kommit nysnö så hade jag förmodligen inte haft fäste på ruggskidorna, sen så hade det också blivit svårare att få upp pulsen. så idag var jag faktiskt glad att de inte hade dragit upp spåren. Medelpulsen under de 2,30 tim jag körde var 160 och maxpulsen 172. Jag åkte cirka 40 kilometer på den tiden, vilket jag tycker är helt okej med tanke på att det finns en - en och en halv växel till att lägga in, tungfört och den kuperade banan. jag klättrade 880 meter idag. mer detaljer kommer ni att få se strax när jag lägger upp filen från min pulsklocka. Just det, jag körde tre likadana varv idag och varje varv gick fortare!

Nu ska jag duscha, äta, se film. För imorgon har jag möte med en studievägledare eller liknande på högskolan, som förhoppningsvis ska hjälpa mig med att gå igenom vad jag behöver läsa för att göra klar min utbildning: "Sport Management" och ta examen förhoppningsvis inom ekonomi!

Inga kommentarer: